Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron z pesto i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pesto 150 ml
makaron 100 g
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ser żółty 10 dag
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: makaron z pesto i tuńczykiem

Makaron gotuję tak jak na opakowaniu. Następnie schładzam lodotowatą wodą. Przekładam do miski. Kolejno wkładam tuńczyka. Najpierw odcedzam go z wody. Użyłam tuńczyka w kawałkach.

Następnie dodaję czerwone pesto. Na koniec dodaję pokrojony w cienkie plasterki ser żółty ja dałam salami. Następnie posypuję pieprzem i solą.

Wszystko mieszam ze sobą dokładnie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta Ryżek-Kalkowska 15.11.2016 23:49
ciekawe smaki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak