Makaron z naleśników do zup owocowych

Makaron z naleśników do zup owocowych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • mleko 3,2%

    1 szkl
  • woda

    1 szkl
  • cukier waniliowy

    1mały
  • mąka

    ok.1 szkl
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Z podanych składników usmażyć naleśniki. Ostudzić. Zwijać i kroić w cienkie paseczki. Najlepszy do zup owocowych.

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

05.07.2015 17:34
Pomysłowo i smacznie.

Henryka2

07.07.2011 18:42
pacpaw, koniecznie zrób, nie ma nic lepszego na upały niż zimna owocowa zupka!

pacpaw

06.07.2011 20:48
dobre! Teraz to muszę zrobić zupę owocową

Justyna Jussstiii

10.03.2011 10:05
extra :P

Martysia

10.11.2010 11:14
Świetny pomysł :)

Babciagramolka

16.09.2010 17:29
Często robię makaron z naleśników .Uwielbiam z zupką owocową.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat