Makaron z łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron świderki

    40 dag
  • ser biały

    20 dag
  • łosoś wędzony

    25 dag
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu. Odsączamy makaron, do gorącego makaronu dodajemy 5 łyżek oliwy, mieszamy dokładnie. Rozkładamy na talerze. Na każdą porcję kładziemy pokruszony ser, oprószyć solą i pieprzem. Następnie na wierzch dajemy pokrojonego łososia na małe kawałki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat