Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z kurczakiem i gotowanymi pieczarkami
Przygotowanie:
Makron wyłożyć na talerz, polać mięsnym sosem, dodać całe pieczarki i pokrojoną w kostkę mozzarellę.
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
makaron muszelki | 300 gramów |
pieczareki całe | 16 sztuk |
kulka mozzarelii | 250 gramów |
masło | 2 łyżki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 0.5 łyżeczki |
papryka mielona | 0.5 łyżeczki |
śmietana 30% | 0.75 szklanki |
Makron wyłożyć na talerz, polać mięsnym sosem, dodać całe pieczarki i pokrojoną w kostkę mozzarellę.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: