Składniki:
makaron świderki | 400 g ugotowany al dente |
kalafior | średni ugotowany al dente |
kiełbasa podwawelska | 300 g |
smalec | 2 łyżki |
pietruszka zielona | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
makaron świderki | 400 g ugotowany al dente |
kalafior | średni ugotowany al dente |
kiełbasa podwawelska | 300 g |
smalec | 2 łyżki |
pietruszka zielona | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: