Łososiowe przekąski z papryką i serem pleśniowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka konserwowa

    0,5 słoik
  • oliwki czarne

    5 szt
  • serowe nici

    10 dag
  • rzodkiewka

    3 szt
  • wykałaczki

    15-20 szt
  • ser żółty

    5 dag
  • łosoś dzwonka

    5 szt
  • camembert

    250 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Medaliony z łososia dzielimy na grube plastry - na około 3-4 części jeden medalion. Paprykę dzielimy na mniejsze kawałki, oliwki kroimy w krążki, ser pleśniowy w mniejsze trójkaty, rzodkiewkę w plastry. W każdy plaster łososiowego medalionu wbijamy wykałaczkę komponując dowolne zestawy ze wskazanych składników.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 08.06.2013 15:11
lubię takie
jozefinach 18.02.2013 13:12
Uwielbiam łososia.
Ola1984 18.02.2013 07:27
Mniam, moje ulubione składniki. Musi smakować wybornie :)
Bernadeta1 18.02.2013 00:49
wygląda bardzo smakowicie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat