Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łososiowe przekąski z papryką i serem pleśniowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka konserwowa 0,5 słoik
oliwki czarne 5 szt
serowe nici 10 dag
rzodkiewka 3 szt
wykałaczki 15-20 szt
ser żółty 5 dag
łosoś dzwonka 5 szt
camembert 250 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Łososiowe przekąski z papryką i serem pleśniowym

Medaliony z łososia dzielimy na grube plastry - na około 3-4 części jeden medalion. Paprykę dzielimy na mniejsze kawałki, oliwki kroimy w krążki, ser pleśniowy w mniejsze trójkaty, rzodkiewkę w plastry. W każdy plaster łososiowego medalionu wbijamy wykałaczkę komponując dowolne zestawy ze wskazanych składników.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.06.2013 15:11
lubię takie
jozefinach 18.02.2013 13:12
Uwielbiam łososia.
Ola1984 18.02.2013 07:27
Mniam, moje ulubione składniki. Musi smakować wybornie :)
Bernadeta1 18.02.2013 00:49
wygląda bardzo smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak