Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z serkiem pleśniowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser brie 120 g
Szczypiorek cienki
koperek
łosoś wędzony plastry 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z serkiem pleśniowym

Łososia kroimy w dłuższe paseczki, ser pleśniowy w trójkąciki, na paseczku wędzonego tuńczyka układamy trójkącik serka i zawijamy go, Na paterze do przystawek układamy rządek sera a następnie rządek zawiniętych łososiowych roladek które posypujemy posiekanym szczypiorkiem, z kolei rządek sera dekorujemy koperkowymi gałązeczkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

medi 30.11.2012 16:37
super przekąska,szybka i pyszna:)
Konczi 30.11.2012 09:51
szybka i bardzo efektowna można ładnie zwinąć w różyczki łososia i też bosko wyglądają :)
Joanna46 30.11.2012 09:37
Szybka przystawka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak