lodowe lizaki

lodowe lizaki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukierki

    1 opak ICE białe
  • cukierki

    1 opak ICE niebieskie
  • kolorowa posypka

    różne
  • Do ozdoby:

    patyczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na blaszkę kładziemy papier do pieczenia. Układamy patyczki i na każdy kładziemy cukierki w kolorze niebieskim i białym, po około 3 sztuki na patyczek. Wkładamy do piekarnika i pieczemy w 200 stopniach aż się rozpuszczą. wyjmujemy i na jeszcze gorące sypiemy posypki i cukrowe gwiazdki. Pozostawiamy do ostygnięcia.
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa Wojtaszko

25.10.2015 00:33
o proszę,jakie fajne !

Iwusia

24.10.2015 23:40
fantastyczne lizaki

gosia1988

24.10.2015 16:24
super pomysł - muszę wypróbować :)

mirosława4

24.10.2015 14:50
pomysłowe :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat