Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lodowe lizaki

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukierki 1 opak ICE białe
cukierki 1 opak ICE niebieskie
kolorowa posypka różne
Do ozdoby: patyczki

Przepis i sposób przygotowania na: lodowe lizaki

Na blaszkę kładziemy papier do pieczenia. Układamy patyczki i na każdy kładziemy cukierki w kolorze niebieskim i białym, po około 3 sztuki na patyczek. Wkładamy do piekarnika i pieczemy w 200 stopniach aż się rozpuszczą. wyjmujemy i na jeszcze gorące sypiemy posypki i cukrowe gwiazdki. Pozostawiamy do ostygnięcia.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 25.10.2015 00:33
o proszę,jakie fajne !
Iwusia 24.10.2015 23:40
fantastyczne lizaki
gosia1988 24.10.2015 16:24
super pomysł - muszę wypróbować :)
mirosława4 24.10.2015 14:50
pomysłowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak