Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Likier krówka

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masa krówkowa 400 g
mleko skondensowane niesłodzon 1/2 szkl
wódka 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Likier krówka

Do wysokiego naczynia, przełożyć masę krówkową, dobrze zmiksować robotem.
Następnie dodać mleko, dokładnie wymieszać.
Na samym końcu wlać wódkę i wszystko razem zmiksować.
Likier przelać do butelki.
Odstawić na 24 godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milka100 25.01.2014 20:57
świetny likier
Stenka 21.01.2014 17:02
doskonały likierek
noninka77 21.01.2014 16:44
lubię takie słodkie likierki:)
Agata3 21.01.2014 16:35
super likier :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak