Składniki:
kapusta biała | 1/4 szt |
marchewka | 1 szt |
ogórki małosolne | 1 szt |
koperek | 2 łyżki |
rzodkiewki | 5 szt. |
kalafior | 1/4 szt. |
sól | 1 łyżeczka |
cukier puder | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
woda | 1 (przegotowana) |
kapusta biała | 1/4 szt |
marchewka | 1 szt |
ogórki małosolne | 1 szt |
koperek | 2 łyżki |
rzodkiewki | 5 szt. |
kalafior | 1/4 szt. |
sól | 1 łyżeczka |
cukier puder | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
woda | 1 (przegotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: