Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 500 gram
pomidory w puszce 1 puszka
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczka z czerwoną fasolą

Mieso myjemy, kroimy w paski. Przyprawiamy i obsmazamy na zloty kolor na rozgrzanym oleju. Do miesa dodajemy odcedzoną fasolę i podlewamy bulionem, chwile dusimy dodajemy pomidory bez zalewy. Dusimy aż pomidory sie rozpadna . Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Paolcia 27.02.2013 21:04
uwielbiam kurczaka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak