krem z serka homogenizowanego z bakaliami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek homogenizowany

  • mleko

    1/2 szklanki
  • cukier

    4 łyżki
  • rodzynki

    5 dkg
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • skórka utarta z cytryny

    1 łyżeczka
  • orzechy włoskie

    5 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

miksuję serek homogenizowany z mlekiem, aż do powstania kremu, dodaję cukier, bakalie. Wszystko mieszam z sokiem z cytryny i skórką cytrynową.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 20.08.2012 12:46
pycha
Katarzyna54 16.08.2012 11:06
mniam
sznycel 16.08.2012 08:10
deser ma różny smak w zależności od smaku serka homogenizowanego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat