Krem twarogowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń waniliowy

    1 opakowanie
  • cukier

    75 g
  • mleko

    500 ml
  • masło

    25 g
  • twarożek

    250 (śmietankowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Budyń przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu i trochę ostudzić, przy tym co pewien czas mieszać, lub bezpośrednio na powierzchni budyniu położyć przezroczystą folię, zeby nie utworzył się kożuch. Z ostudzonym budyniem wymieszać twarożek i masło i przełożyć do szklanej miski.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewka1978 09.05.2012 19:06
ciekawy pomysł
aga130982 07.02.2012 15:58
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat