Koziołki z parówki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    10 sztuk
  • cebula biała

    2 sztuki
  • sól

    do smaku
  • margaryna

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki obieramy z osłonek. Każdą parówkę przekrawamy na dwie części. Na każdym końcu nacinamy krzyżyk tak ok 1,5-2 cm. Cebulę kroimy w paseczki. Margarynę roztapiamy na patelni dodajemy parówki i cebulkę. Smażymy co jakiś czas przewracając koziołki. Przyprawiamy solą. Gotowe podajemy z cebulką i pieczywem. Smacznego !!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
czekoladka_m 27.08.2013 12:27
Wygląda apetycznie:)
pestka 23.06.2013 08:43
świetne koziołki
Ela15 26.08.2012 12:16
super te koziołki
Mariusz10 29.05.2012 20:16
fajne
Wafelek2601 10.12.2011 10:35
ale fajne!
Agnik 03.05.2011 16:29
coś dla dzieci
jasiek 12.03.2011 09:34
nie robiłem z cebulką

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat