Składniki:
pierś z kurczaka | 2 podwójne |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
pieprz | 2 szczypty |
olej | 3 łyżki |
woda | 1 łyżka |
pierś z kurczaka | 2 podwójne |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
pieprz | 2 szczypty |
olej | 3 łyżki |
woda | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: