kotlety z mortadeli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mortadeli

    5 plastrów
  • jajko

    1
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mortadele pokrojona w plastry o grubości 1 cm.obtaczamy w jajku z sola i pieprzem.oraz w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.podawać z ziemniakami z wody.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat