Kotlety z kaszy jaglanej i jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza jaglana

    200 g
  • jajko

    7 szt
  • koper świeży

    1 pęczek
  • sól

  • pieprz

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę jaglaną przygotować według przepisu na opakowaniu, 6 jajek ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę, koperek posiekać. Kaszę wymieszać z jajkami i koperkiem. Dodać jedno surowe jajko oraz sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać. Z masy formować kotlety i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Janina 11.05.2016 22:26
Fajny przepis;))
Urszula Świeca 11.05.2016 21:49
Pyszne kotlety.))
benka 11.05.2016 18:27
Ciekawa propozycja na bezmięsny obiad :)
Róża1 11.05.2016 16:15
Super jarskie kotleciki :-)
Ewelina1991 11.05.2016 14:15
fajne kotleciki
Justi2401 11.05.2016 14:05
Pyszne na piątkowy obiad :)
ilka01 11.05.2016 13:57
pysznie i zdrowo :)
Czyki 11.05.2016 13:34
ale pysznie się prezentują:)
krokus 11.05.2016 12:42
Fajne kotleciki , smacznei wyglądają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat