Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z grilla
Formować kotlety okrągłe lub owalne, panierować w tartej bułce. Piec na grillu z obu stron.
mięso mielone | 500 g z szynki |
sól | |
pieprz | |
bazylia | szczypta |
Ziele angielskie mielone Prymat | szczypta |
imbir | 0,5 łyżeczki |
jajko | 2 |
mozzarella | 70 g |
szczypiorek | peczek |
czosnek | 2-3 ząbki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
tłuszcz | |
bułka | 1 namoczona w wodzie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: