kotlety schabowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

schab kroimy na plastry i rozbijamy tluczkiem. Przyprawiamy pieprzem i sola. Obtaczamy w roztrzepanym jajku, a nastepnie w bulce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
aginaa 24.09.2010 23:32
zawsze na topie
alicjaja 24.09.2010 23:18
i zawsze pyszne
alicjaja 24.09.2010 23:18
zawsze na czasie
alicjaja 23.09.2010 00:07
Nigdy się nie znudzą!
Ewa99 12.09.2010 14:21
Ja akurat smażę na margarynie :) ale tak jak poprzedniczka pisała ziemniaczki dobra suróweczka i 2 danie na niedziele ;)
Malinka 09.09.2010 09:22
I jeszcze ziamniaki kapusta do kompletu!
Margo1 04.09.2010 08:37
Najprostrze i smaczne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat