Kotlet w panierce grysikowej

Kotlet w panierce grysikowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    2 plastry
  • pieprz

  • Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat

  • Kucharek przyprawa do potraw

  • mąka

  • jajko

    1
  • kasza manna

    1 szklanka
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kotlet w panierce grysikowej

Kotlety rozbić, przyprawić Kucharkiem, przyprawą do mięsa , pieprzem, panierować w mące, jajku, kaszy , smażyć na rozgrzanym oleju:)

Takie urozmaicenie zamiast bułki tartej:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Misiakova 18.06.2012 07:50
fajne
polly66 07.06.2011 11:02
Oo nowość
Mati13 11.11.2010 08:59
fajnie wyglada:)
ana00 07.11.2010 09:08
Ciekawe ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat