Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kotlet mielony z fasolką

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
40 dag
ser żółty
kilka plasterków
papryka czerwona
kilka cieniutkich pasków
fasola szparagowa
kilka sztuk
sól
Sklep Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
Sklep Prymat
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet mielony z fasolką

Mięso mielone dajmy do miski i dodajmy przyprawy. Całość delikatnie mieszamy. Fasolkę szparagową ugotować do miękkości. Paprykę pokroić w cieniutkie paski. Z mięsa mielone tworzymy cieniutkie kotlety. Na wierzch dajmy ser żółty następnie po dwie ugotowane szparagi oraz jeden pasek papryki.Przykrywamy drugim cieniutkim kotletem mielonym i tworzymy "pałeczki". Na rozgrzaną patelnię dać kotleciki i smażyć z każdej strony do upieczenia mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 10.08.2016 15:33
fajne kotleciki :)
Renata9 30.07.2016 22:19
Smaczny obiadek
w mojej kuchni 30.07.2016 21:45
dla mnie dobre
IKrakowianka 30.07.2016 20:58
bardzo fajny pomysł!
Maridka19 30.07.2016 18:25
Bardzo smaczne :)
Bernadeta1 30.07.2016 17:56
takich nie jadłam ale na pewno też smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak