Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet mielony z fasolką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
ser żółty kilka plasterków
papryka czerwona kilka cieniutkich pasków
fasola szparagowa kilka sztuk
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet mielony z fasolką

Mięso mielone dajmy do miski i dodajmy przyprawy. Całość delikatnie mieszamy. Fasolkę szparagową ugotować do miękkości. Paprykę pokroić w cieniutkie paski. Z mięsa mielone tworzymy cieniutkie kotlety. Na wierzch dajmy ser żółty następnie po dwie ugotowane szparagi oraz jeden pasek papryki.Przykrywamy drugim cieniutkim kotletem mielonym i tworzymy "pałeczki". Na rozgrzaną patelnię dać kotleciki i smażyć z każdej strony do upieczenia mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 10.08.2016 15:33
fajne kotleciki :)
Renata9 30.07.2016 22:19
Smaczny obiadek
w mojej kuchni 30.07.2016 21:45
dla mnie dobre
IKrakowianka 30.07.2016 20:58
bardzo fajny pomysł!
Maridka19 30.07.2016 18:25
Bardzo smaczne :)
Bernadeta1 30.07.2016 17:56
takich nie jadłam ale na pewno też smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak