Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z oscypkiem i dipem musztardowo-pomidorowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 1 pęczek
ogórki małosolne 4 szt
oscypek
Musztarda miodowa Prymat
pomidory suszone Smak
pomidorki cherry

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z oscypkiem i dipem musztardowo-pomidorowym

Oscypka kroimy w kawałki. Pomidorki cherry myjemy osuszamy i przekrawamy na pół. Ogórki kroimy w grube plastry. Rzodkiewki myjemy i kroimy na pół. Na patyczki nakąłdamy na przemian ser i warzywa. Robimy dip. Miksujemy pomidory suszone ,dodajemy musztardę i jeszcze raz miksujemy. Dip chłodzimy i podajemy z koreczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak