Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z fetą i drobiowymi kiełbaskami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

feta
kiełbaski drobiowe
oliwki zielone
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z fetą i drobiowymi kiełbaskami

Chleb kroimy w kwadraciki, z jednej kromki chleba tostowego wychodzi nam 9 koreczków. ser feta również kroimy w kostkę, a kiełbaski w grubsze plastry. Na każdym kawałeczku chleba układamy po kostce sera feta, następnie po kawałku kiełbaski drobiowej i oliwce, całość przebijamy wykałaczką. Podajemy udekorowane szczypiorkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LoLa 19.03.2013 07:08
mniam mniam uwielbiam fetę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak