Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koptyka z jajkiem i pomidorem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koptyka 2 porcje
pomidor 2 sztuki
jajko 4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smkau

Przepis i sposób przygotowania na: Koptyka z jajkiem i pomidorem

Kopytka przyrządzamu wg opisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/249970/kopytka.html . Do porcji podgrzewanych na oleju kopytek dodajemy sparzonego, obranego ze skórki i pokrojonego w kostkę pomidora, bo podgrzaniu sie kopytek wbijamy jajka, mieszmy i dodajemy do smaku soł i pieprz. Mieszamy i wykładamy na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 15.08.2013 07:38
Oryginalne danie :)
TEtalicha 04.01.2013 21:22
pyszne są, sprobowałam i nie raz zrobię
Pola5 03.11.2012 20:58
Uwielbiam kopytka podsmażone z cebulką, a takich jeszcze nie jadłam, Ciekawe zestawienie trzeba spróbować.
Henryka2 03.11.2012 20:01
Wolę nie próbować, zbyt wykwintne jak dla mnie!
Adamorek 03.11.2012 17:35
wole na słodko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak