Kolorowe pomidorki z mozzarellą

Kolorowe pomidorki z mozzarellą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mozzarella w kulce

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidorki myjemy, przekrawamy na połówki, wrzucamy do miski. Dodajemy pokrojoną w plastry mozzarellę. Całość posypujemy bazylią-najlepiej świeżą, ja jednak musiałam pocieszyć się suszoną. Ale za to pomidorki miałam swojej uprawy! :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Szefowica 03.09.2013 14:33
Można dodać, oczywiście. :)
SmacznaPyza 30.08.2013 18:10
żadnej oliwy, soli, pieprzu ?
Czarnula87 30.08.2013 14:36
bardzo lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat