Kokosowe praliny - bounty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wiórki kokosowe

    150 g
  • stewia

  • likier kokosowy

    2 łyżeczki
  • serek mascarpone

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do miski wsypujemy wiórka kokosowe. Wyciągamy z opakowania serek mascarpone i dodajemy do kokosu. Wlewamy 3 łyżeczki likieru kokosowego. Słodzimy kilkoma kroplami stewi . Dokładnie mieszamy łyżką . Następnie formujemy małe kuleczki , które obtaczamy w wiórkach kokosowych. Praliny wkładamy do lodówki na ok 1 godzinę . Przechowujemy także w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 20.03.2016 09:06
pyszności :)
joannaa24 19.03.2016 22:23
Super przepis
noninka77 19.03.2016 20:44
Zgrabne kuleczki :)
Bernadeta1 19.03.2016 18:52
pysznie się prezentują
eliza135 19.03.2016 17:32
zjadłoby się mniam
Aleksandra/Olcia 19.03.2016 16:38
pychotka mniam
Marta1986 19.03.2016 15:24
apetycznie wyglądają
cukiereczek 19.03.2016 15:07
pyszne, rewelacyjne
Wacław 19.03.2016 13:58
też takie słodkości lubię ;-)
Anna169Hosz 19.03.2016 12:02
Moje smaki... ale kusisz:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat