Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki z patelni z dodatkami
Pieczarki obrane i pokrojone podsmażyć na maśle,oprószyć kucharkiem.Dodać cebulę w piórkach i przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku.Smażyć na małym ogniu.Dorzucić połowę puszki kukurydzy z suszonymi pomidorami i poddusić.Doprawić pieprzem kolorowym(zmielonym),cytrynowym i odrobiną cayenne oraz solą.Posypać ziołami.Dolać ok100-150ml wody,do pieczarek włożyć łyżeczkę koncentratu i wymieszać.Gdy trochę się \"pobulgocze\" zdjąć z ognia i dodać łyżeczkę jogurtu,delikatnie i dokładnie wymieszać całość.Wstawić na mały ognień i mieszając czekać by całość zgęstniała,dodać makaron z resztką wody,w której się gotował(ok80ml),chwilę poddusić i nakładać. Przy 3/4 opakowania makaronu wyszły bodajże 4porcje jak nie nawet i 5 (licząc dokładki:P)