Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Klops
-
łopatka bez kości
600 g -
jaja
2 szt -
kajzerka
1 szt -
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
1 łyżka -
Czosnek suszony Prymat
1 łyżeczka -
sól do smaku
Kruszonka serowa
-
ser żółty
150 g -
smalec
2 łyżki -
Bułka tarta klasyczna Prymat
4 łyżki -
Zioła prowansalskie suszone Prymat
1 łyżka
Sposób przygotowania
Kroki postępowania






Uważajmy , bo zioła mogą się nieco przypalić , więc ziołami możemy posypać kruszonkę przed końcem pieczenia.![]()
Komentarze (10)
Nie masz konta? Zarejestruj się