Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta w śmietanie - z papryką i bobem
Kroki postępowania
Zalać gorącą wodą i ugotować do miękkości - część wody odlać,a resztę odparować.
W międzyczasie ugotować na półmiękko bób.
kapusta kiszona |
1/2 kg
|
cebula biała |
1 średnia
|
papryka czerwona |
1 średnia
|
bób |
1 szkl.
|
śmietanka słodka |
1/2 szkl.
|
olej roślinny |
do smażenia
|
Pieprz czarny mielony Prymat |
|
Sól czosnkowa jodowana Prymat |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: