kiszka smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiszka

    20 dkg
  • masło

    1 łyzka
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na patelnię wyłożyć kiszkę, dodać masło i wysmażyć. Doprawić do smaku sola i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mamusia1 22.10.2013 09:53
moja ulubiona
mamusia1 14.04.2013 08:39
bardzo smaczna
Beata73 07.06.2012 12:17
wspaniała!!
Beata73 07.06.2012 12:17
wspaniała!!
rjustysia 25.09.2011 12:31
Bardzo lubię, szczególnie z majonezem ;)
aacaac 06.08.2011 14:45
pycha
kuklik 16.11.2010 15:37
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat