Kiełbaska smażona z cebulką

Kiełbaska smażona z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    1 szt
  • cebula

    2 krążki
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kiełbaska smażona z cebulką

Kiełbasę opłukać, poprzecinać nożem po czym smażyć na rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia dodać cebulkę i również podsmażyć. Po przełożeniu na talerzyk polać ketchupem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Rafał10 06.10.2012 09:24
lubię taką kiełbaskę :)
tomek18 19.08.2011 08:44
uwielbiam
Juleczka20 13.04.2011 08:33
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat