Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska na gorąco z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Prodkuty spożywcze

kiełbasa śląska 4 szt
żółty ser 3-4 plaster

Przyprawy

Przyprawa do grilla łagodna/ostra 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska na gorąco z serem

Kiełbasę naciąć i oprószyć z każdej strony przyprawą do grilla. Wstawić na 15 minut do rozgrzanego piekarnika.
Ser pokroić w średnią kosteczkę.
Gdy nacięcia kiełbaski się powiększą ( pęknie skórka podczas pieczenia), włożyć w każde wcięcie po parę kwadracików sera. Zapiekać do rozpuszczenia żółtego sera. Podawać najlepiej z keczupem i świeżą bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 16.11.2015 17:47
apetycznie wygląda
Jolcia_90 07.08.2015 18:59
Taka kiełbaska, jest tłusta i kaloryczna ale czasem można zjeść :) Co kto lubi :)
Jolcia_90 07.08.2015 18:57
Dziękuję :)
Jolcia_90 07.08.2015 18:55
Polecam :)
Jolcia_90 07.08.2015 18:53
Dziękuję :)
Ewa Wojtaszko 07.08.2015 14:25
jak dla mnie za tłusto,ale dla faceta jak znalazł :)
Stenka 07.08.2015 11:44
ładnie zrobiona
Grazyna0211 07.08.2015 11:32
apetyczne kiełbaski
kloruś 07.08.2015 11:16
chętnie bym skosztować!
paula191919 07.08.2015 10:37
wygląda cudnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak