Kiełbasa z serem i cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    2 szt
  • ser żółty

    2 plastry
  • cebula

    0.5 szt
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę delikatnie nacinamy w trzech miejscach i smażymy na tłuszczu z jednej strony,później obracając ją na druga stronę nakładamy na tę usmażoną paski sera żółtego. Obok podsmażamy pokrojoną w krążki cebulkę. Podajemy z ketchupem lub majonezem jak kto woli.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Elżbieta17 06.12.2011 08:10
o to coś dla mojego męża:)
smakowita 04.12.2011 22:26
pycha
stokrotka 18.11.2011 23:27
dobre
Misiabe 18.11.2011 21:27
zjeśc taki przysmak ze smakiem a potem zostaje tylko tygodniowa dieta :P

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat