Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KIEŁBASA GRILLOWANA W PIWIE

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.
Pyszna, jedyna taka w swoim rodzaju kiełbasa!

Składniki:

Produkty:

kiełbasa 300 gramów
piwo miodowe 150 mililitrów
Grill przyprawa pikantna Prymat 5 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: KIEŁBASA GRILLOWANA W PIWIE

Kiełbasę nacinam delikatnie nożem. W powstałe nacięcia wsypuję odrobinę przyprawy Prymat do grilla. Piekę na grillu, co jakiś czas obracając kiełbasę, aby się nie przypaliła. Polewam ją kilka razy w trakcie pieczenia (2-3 razy) piwem miodowym. Kiełbasa jest przepyszna. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak