Kebab domowy

Kebab domowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przyprawa kebab- gyros Prymat

    1 op
  • pieprz Prymat

    2 szczypty
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kebab domowy

Czosnek i cebulkę obrać i pokroić drobno. do mięsa mielonego dodać jajka mąkę, cebulę czosnek przyprawę kebab pieprz, sół. Dobrze wyrobić. Paprykę oczyścić , pokroić w kostkę ( grubszą). Pozostałe cebule potnij na połówki.
Z mięsa uformuj klopsiki. (patyki do szaszłyków) Ponadziewaj na przemian (klopsyki , cebula, papryka. Szaszłyki posmaruj olejem. Rozgrzać patelnię, smażyć około 10 min

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

szajba2 28.03.2011 16:05
wiadomo - domowy najlepszy
Barbara55 18.01.2011 16:33
dobry bo domowy
kielcok1 15.01.2011 13:04
jestem zaciekawiony
rakow2
rakow2 17.11.2010 15:32
może być dobre
Zośka1 02.07.2010 22:46
kebab,, to tylko prymat:)
darek6 27.06.2010 16:32
Polecam!!!
brygida 10.06.2010 19:23
fajne... kebab Prymata jest swietny!!!!!!!!!!!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat