Kaszanka z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kaszanka

  • pieprz

  • sól

  • zioła

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszanke myjemy, wycieramy ręcznikiem, posypujemy sola, pieprzem oraz ulubionymi ziołami, i pieczemy na rozgrzanym grillu przez 10 minut. Mniaaaam! :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
goofy9 12.08.2011 20:49
ciekawe, ja podsmażam zawsze w rondelku :)
MAR3STA 03.12.2010 17:04
z grilla aż ci zazdroszczę, szkoda że nie mam piekarnika z grillem!
Katarzyna/kate1980 28.11.2010 08:06
uwielbiam kaszankę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat