Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowe ciasto
Z 1/2 kostki masła, cukru i kakao przygotować polewę. Polewą polać herbatniki ułożone na masie. Odstawić do zastygnięcia.
jajko |
6 sztuk
|
mąka pszenna |
1 szklanka
|
mąka ziemniaczana |
1/2 szklanki
|
cukier |
1 szklanka
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
mleko skondensowane |
1 puszka
|
masło roślinne |
1 kostka
|
herbatniki |
2 duże opakowania
|
masło roślinne |
1/2 kostki
|
cukier |
4 łyżki
|
kakao |
4 łyżki
|
herbata |
1 szklanka
|
wódka |
1 kieliszek
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: