Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapustka z koperkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 szt
koperek 1 pęczek
masło 3-4 łyżki
śmietana 2 łyżki
mąka 1 łyżka
sól do smaku
pieprz
kostka rosołowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapustka z koperkiem

Kapustę drobno siekamy, podsmażamy na maśle. Dolewamy około 1,5 szkl wody, dodajemy kostkę i dusimy. Koperek siekamy i dodajemy do kapusty. Dusimy ok.15-20 min. Następnie mieszamy śmietanę z maką i dodajemy do kapusty. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 23.06.2014 18:39
pyszna kapustka))
w mojej kuchni 23.06.2014 12:53
moje smaki w kapustce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak