Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone 300 g
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
cebula 2 szt
masło 2 łyżeczki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Kapustę przełożyć do garnka, dodać ziele angielskie, liście laurowe i pieprz . Zalać wodą i gotować ok. godziny. Grzyby namoczyć i także gotować aż będą miekkie. Cebulę drobno pokroić i podsmaży na maśle. Następnie wszytsko razem wymieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 26.10.2016 10:06
bardzo dobra
Bernadeta1 06.01.2016 13:10
Robię rzadko a bardzo lubię taką kapustę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak