Kapusta pekińska z fetą

Kapusta pekińska z fetą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • ser feta

    1 szt
  • cebula czerwona

    2 szt
  • jabłko

    2 szt
  • Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat

  • pieprz

  • ogórki

    2 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kapusta pekińska z fetą

Ogórki i jabłka pokroic w kostke, kapuszte poszatkować, ogórki pokroić w plasterki, ser w grubsza kostke. Składniki wymieszac, polać sosem, doprawic do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Rybciia 06.06.2013 08:12
mi smakuje :-)
Pani Domu 01.06.2013 23:34
fajna surówka
Ada-Gaba 12.10.2012 07:22
szybko i smacznie
dianix 24.01.2012 21:30
pyszne, ale jab?ka nie dodawalam nidgy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat