Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona z pieczarkami.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg.
pieczareki całe 0,5 kg.
cebula 1
przyprawa do potraw Kucharek
Pieprz czarny mielony Prymat
Kostki rosołowe Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z pieczarkami.

Kapustę dokładnie pukamy i kroimy ,przekładamy do garnka dodajemy kostkę i doprawiamy gotujemy aż będzie miękka.Osobno na patelni smażymy pieczarki pokrojone .Jak kapusta będzie miękka dodajemy pieczarki,na koniec pokrojoną w kostkę cebulę-mieszamy.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak