Kapusta kiszona z j

Kapusta kiszona z j

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    2/4
  • oliwa

  • sól

  • pieprz

  • jogurt naturalny

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kapusta kiszona z j

Kapustę białą umyć i poszatkować. Następnie posolić, popieprzyć i dodać oliwę. Wszystko razem wymieszać. Dekoracyjnie można zrobić na wierzchu kleksik z jogurtu naturalnego. Gotowe!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

MAR3STA 10.04.2011 22:50
ciekawa propozycja;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat