kabaczek duszony w winie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek

    1 pęczek
  • śmietana 12%

    2 dl.
  • sól

    do smaku
  • Pieprz biały mielony Prymat

    do smaku
  • kabaczek

    30 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokrojonego kabaczka dusimy w małej ilości wody.dodajemy koper i zalewamy śmietaną. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łucja1 19.12.2010 15:51
pycha
mamusia1 23.09.2010 19:30
chyba zapomniałaś o winie?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat