JUSZNIK

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kości wieprzowe

    50 dkg
  • woda

    2 litry
  • włoszczyzna

    25 dkg
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kości opłukać, zalać zimną wodą, dodać włoszczyznę i przyprawy, po czym gotować aż mięso przy kościach będzie miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata72 12.05.2012 17:43
ciekwy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat