Jeżynowa maślanka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jeżyny

    2 garście
  • maślanka

    200 ml
  • cukier brązowy

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jeżyny przebrać. Opłukać wodą. Rozgnieść widelcem. Dodać maślankę. Udekorować jeżyną i listkami bazylii. Posypać cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat