Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jejcznica z cukinią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
jajko 4 szt
przyprawa w płynie
masło 1 łyzeczka
szczypior
cukinia 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jejcznica z cukinią

Cukinie młoda obieramy z skórki i kroimy w kosteczkę . Cebulę siekamy . Szczypior kroimy drobno. Jajka rozbijamy i mieszamy widelcem z przyprawą w płynie do smaku . Na patelni rozgrzewamy masło podsmażamy cebulkę ,dodajemy cukinie i smażymy aż woda powstała z cukinii odparuje . Wlewamy jajka i mieszamy aż się zetną . Dodajemy pokrojony szczypior.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 22.09.2012 12:01
ciekawe
kasiaw 22.09.2012 09:42
jest smaczna też taką robię
iwa643 22.09.2012 07:30
Zdrowe śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak