Składniki:
jarmuż | 75 dag |
jajko | 4 szt |
masło | 10 dag |
mleko | 0,5 szklanki |
papryka czerwona | 1 strąk |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej | do smażenia |
bułka czerstwa | 1 szt |
jarmuż | 75 dag |
jajko | 4 szt |
masło | 10 dag |
mleko | 0,5 szklanki |
papryka czerwona | 1 strąk |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej | do smażenia |
bułka czerstwa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: