Jajko z wody

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    1
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W rondelku zagotowujemy osoloną wodę z liściem i zielem angielskim. Rozbijamy do niej jajko. Gotujemy 6 min. Wyławiamy i gotowe. Można podawać z chlebem posmarowanym serkiem kanapkowym (przepis \"Serek z ogórkiem kiszonym i bazylią\")

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ElizaT 18.12.2012 08:45
dobre
BernadettaP 09.03.2012 10:55
Ja również takiego jeszcze nie robiłam...
Barbara/zuza22_85 06.08.2011 21:48
ja też nigdy takiego nie jadłam
angelika14 21.07.2011 19:15
też tak robię
Izabela/bella81 09.02.2011 10:13
takiego jaja nigdy nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat