Jajko z farszem borówkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • śmietana 12%

    2 łyżeczki
  • borówki

    2 łyżeczki
  • sól

    1 szczypta
  • koperek

    1/2 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Zdejmujemy skorupkę i kroimy na pół. Wydrążamy żółtka i w osobnej miseczce rozdzielamy je widelcem. Dodajemy śmietanę i borówkę i mieszamy. Doprawiamy do smaku. Nakładamy do jajek i dekorujemy koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bart 11.06.2011 23:57
jak ładnie podane
kochanyptysiu 26.05.2011 09:10
chetnie sprobuje
Jolanta40 15.04.2011 14:04
dziękuję :)
Natalia/tubisiek 14.04.2011 13:27
śliczne zdjęcie!!
Gosia40 10.04.2011 07:31
Super pomysł na farsz:)
Dorota76 09.04.2011 22:33
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat