Jajka z zielonym farszem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek usiekany

  • koperek

  • natka piertuszki siekana

  • majonez tradycyjny

  • Pieorz

  • sól

  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przekrój na pół, wyjmij żółtka. Zieleninę wymieszaj z żółtkami, dodaj majonez, dopraw do smaku i napełnij połówki jajek

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 26.04.2013 00:34
super śniadanie
Seba 05.04.2013 09:07
lubię jajka nadziewane
calliope 05.05.2012 19:08
pyszne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat